: )

sherry

недеља, 4. децембар 2011.

Najbolja medovača u gradu

Kako sumanute poruke ne biraju ni vreme ni mesto, tako i ove nedelje, od mog "volim žene, imam sex sa ženama" prijatelja dobih poruku ove sadržine:

"Mnogo dobra medovača u gay klubu EGAL na Obilićevom vencu. Bre k'o med da piješ..."

S obzirom da sam upoznata da ga medovača ič ne zanima, krenem malo da valjam klikere po glavi i kažem sebi, jbt ... Jadni pederi!

Pa zar su na to spali da i u gay klubu više nisu sigurni u u kom mraku metaju prste ... Sasvim je jasno da je gay klub stanište 3 populacije gayeva, lezbejki i strejt drugarica ovih prvih gejeva (i trans rodnih osoba, ali ne bih o tome)... E sad, s vremena na vreme se desi neki pametan incident da strejt lik reši da obidje gay klub kako bi navatao neke bi-lezbo devojke za trojku ... I što je sasvim ok! Ponekad! Na godisnjem novou!

Ali sad je to postalo masovno!


Kako se više niko ne muva pošteno u regularnom klubu, devojke su najopuštenije tamo gde znaju da mogu da budu najopuštenije! U gay klubu, okružene mnogo slatkim momcima u već skinutim majicama koje nikad neće imati (za ovo majke mi je tačno, bila videla)... Ako padne neko lezbo muvanje, Bože moj, šta sujetu hrani, leb ne traži ...

I tako dodje i to, jednog dana moj prijatelj će svojoj deci pričati kako je njihovu majku upoznao dok je djuskala mokra izmedju kumova Janka i Žarka, koji su mamini verni stilisti i antidepresiv drugarice, znači u čaršiji sve po kliseu :)

2 коментара: